Prik & Proost

Logo Prik & Proost

Kerstdiner

Kerstmenu

Desembrood

Roomboter | Olijfolie | Zeezout

Amuse

Verrassing van de Chef

Ceviche

Makreel | Wakame crème | Sojaboontjes | Paarse rettich | Salty fingers

Coquille

Sint Jacobsschelp | Couscous | Winterpostelein | Truffel | Bloemkoolsaus | Kaas Krokant

Anjou

Duivenborstfilet | Uientaart | Appelcrème | Gevogelte jus | Amsterdamse ui

Hert

Rugfilet en stoof | Gemarineerde beukenzwam | Gekonfijte aardappel

Chocolade Dessert Van De Chef

Verrassende smaken en structuren van chocolade

Friandises

Kleine zoetigheden voor bij de koffie

Kerst vieren bij Prik & Proost

€75,- p.p.

De gezelligste en lekkerste tijd van het jaar, Kerst! Vier Kerst samen met familie en vrienden bij Prik & Proost. Reserveren voor 25 of 26 december kan eenvoudig via het reserveringsformulier.

"Eten en drinken is delen. Eten en drinken is Prik & Proost."

Mark en Stef van Veen

Scroll naar boven