Kerstdiner
Kerstmenu
Desembrood
Roomboter | Olijfolie | Zeezout
Amuse
Verrassing van de Chef
Ceviche
Makreel | Wakame crème | Sojaboontjes |
Paarse rettich | Salty fingers
Coquille
Sint Jacobsschelp | Couscous | Winterpostelein | Truffel | Bloemkoolsaus | Kaas Krokant
Anjou
Duivenborstfilet | Uientaart | Appelcrème | Gevogelte jus | Amsterdamse ui
Hert
Rugfilet en stoof | Gemarineerde beukenzwam | Gekonfijte aardappel
Chocolade Dessert Van De Chef
Verrassende smaken en structuren
van chocolade
Friandises
Kleine zoetigheden voor bij de koffie
Kerst vieren bij Prik & Proost
€75,- p.p.
De gezelligste en lekkerste tijd van het jaar, Kerst! Vier Kerst samen met familie en vrienden bij Prik & Proost. Reserveren voor 25 of 26 december kan eenvoudig via het reserveringsformulier.
"Eten en drinken is delen. Eten en drinken is Prik & Proost."
Mark en Stef van Veen