Dineren
Onze kaart leent zich ervoor om gerechten samen te delen!
Brood
Voorgerechten
-
Gerookte Zalm 14,5
Huisgerookte Zalm | Papadum | Wakame | Blue Skin Radijs | Edamame | Wasabimayonaise | Furikake
-
Scampi Tostada 13,5
Black Tiger Garnaal | Blue Corn Tortilla | Koolsalade | Pico de Gallo
-
Vitello Tonnato 14,5
Kalfsmuis | Tonijnmayonaise | Krokante Kappertjes | Cherrytomaat | Rucola
-
Pork Sliders 14,5
Pulled Pork | Koolsla | BBQ Saus | Krokante Ui | Buikspek | Little Gem | 5-Spice Mayonaise | Rode Ui
-
Burrata 14,5
Buffel Burrata | Vijg | Cherry Tomaat | Olijfolie | Balsamico Glaze | Pistou | Hazelnoot Crunch
-
Bietencarpaccio 14,5
Rode Biet | Chioggia Biet | Geitenkaas | Balsamico Glaze | Pompoenpitten | Cres
Hoofdgerechten
-
Black Angus Burger 18,5
Runder Hamburger | Brioche | Oude Kaas | Pancetta | Rode Ui Zoet Zuur | Little Gem | Truffelmayo | Oerfriet
-
Eendenbout 24,5
Gekonfijte Eendenbout | Aardappelmousseline | Seizoensgroenten | 5-Spice Jus
-
Short Rib 27,5
Runder Rib | Truffelmousseline | Seizoensgroenten | Port Jus
-
Flat Iron Steak 28,5
Sukade Steak | Roseval | Seizoensgroenten | Kalfsjus
-
Gamba’s 24,5
Black Tiger Garnalen | Knoflook Rode Peper | Groene Kruiden | Seizoensgroenten | Aioli | Rustique Stokbrood
-
Kabeljauw 26,5
Rugfilet | Aardappelmousseline | Spinazie | Cherrytomaat | Hollandaise
-
Poke Bowl Tonijn 24,5
ashimi Tonijn | Sushi Rijst | Edamame | Wakame | Blue Skin Radijs | Cherry Tomaat | Norichips
-
Truffel Gnocchi 21,5
Bospaddenstoelen | Truffelroomsaus | Spinazie | Grana Padano
-
Bieten Risotto 21,5
Rode Biet | Geitenkaas | Rucola | Pompoenpitten
Sides
"Eten en drinken is delen. Eten en drinken is Prik & Proost."
Mark en Stef van Veen