Prik & Proost

Web Logo Prik & Proost

Arrangementen

Borrel & Bites

Ontdek het Borrel & Bites arrangement bij Prik & Proost! Vanaf 16.00 uur kun je genieten van een avondvullend diner, perfect voor gezelschappen vanaf 2 personen. Geniet van 5 geselecteerde wijnen of bieren, elk vergezeld van een heerlijk bijpassend gerecht. Laat je verwennen terwijl je langs de Drecht kijkt, of het nu zomer is en de bootjes voorbij varen, of winter en je op je schaatsen bent gekomen of zelfs een nieuwjaarsduik hebt gewaagd.

High tea

Ontdek onze heerlijke High Tea bij Prik & Proost! Vanaf 11.30 uur tot 17.00 uur verwennen we jou en je gezelschap met een uitgebreide selectie van zoete en hartige lekkernijen. Geniet van een onbeperkte hoeveelheid verse thee en een scala aan heerlijke hapjes. Perfect voor gezelschappen vanaf 2 personen. Reserveer nu voor een gezellige middag vol lekkernijen en goed gezelschap bij Prik & Proost!

Reserveren bij Prik & Proost

Geniet bij Prik & Proost van een heerlijke tijd met je dierbaren, of het nu is tijdens lunch, diner of gewoon voor een gezellig drankje. Ontdek een van de arrangementen van Prik & Proost en laat je verwennen door onze culinaire hoogstandjes en gezellige sfeer. Met behulp van de tool op onze reserveringspagina kun je gemakkelijk en snel jouw tafel online reserveren. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Reserveren voor grote groepen

Gebruik onze handige online tool om eenvoudig te reserveren voor groepen tot 8 personen. Maar als je van plan bent om met een grotere groep te komen genieten bij Prik & Proost, neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar reserveren@prikenproost.nl. We staan klaar om je te helpen bij het plannen van een onvergetelijke ervaring!

"Eten en drinken is delen. Eten en drinken is Prik & Proost."

Mark en Stef van Veen

Scroll naar boven