Prik & Proost

Logo Prik & Proost

Over Prik & Proost

Waar staat Prik & Proost voor?

Na 20 jaar ervaring in de horeca in binnen- en buitenland en na vele reizen over alle continenten waarin eten en drinken een rode draad is geweest werd het tijd om van al deze avonturen, smaken en belevingen ons eigen concept te creëren. Een droom die werkelijkheid wordt, ons eigen restaurant in Leimuiden. Prik & Proost!

Een concept waarin lekker eten en drinken centraal staat maar waarin beleving, gastvrijheid en genieten bovenaan staan. Overal waar we kwamen gingen we op zoek naar de eet- en drinkgewoontes van de lokale bevolking en de combinatie hiervan. Welke ingrediënten gebruiken ze? Hoe wordt het bereid? Wanneer en hoe wordt het geconsumeerd? En met wie? Waar je ook ter wereld komt overal wordt gegeten en gedronken. Dag in dag uit. Dit hebben we nodig om te groeien, aan te sterken en te overleven. Overal op een andere manier, met andere smaken, andere ingrediënten, andere gewoontes en andere recepten. Sommige al duizenden jaren oud.

Maar het is meer dan dat. Eten en drinken is ook een moment waar we onze rust pakken, met elkaar de dag bespreken, gezellig bijkletsen, genieten van elkaar en onze omgeving. Het is het moment waarop we het leven vieren.

"Eten en drinken is delen. Eten en drinken is Prik & Proost."

Mark en Stef van Veen

Scroll naar top