Prik & Proost

Web Logo Prik & Proost

Over Prik & Proost

Waar staat Prik & Proost voor?

Na 20 jaar ervaring in de horeca in binnen- en buitenland en na vele reizen over alle continenten waarin eten en drinken een rode draad is geweest werd het tijd om van al deze avonturen, smaken en belevingen ons eigen concept te creëren. Een droom die werkelijkheid wordt, ons eigen restaurant in Leimuiden. Prik & Proost!

Een concept waarin lekker eten en drinken centraal staat maar waarin beleving, gastvrijheid en genieten bovenaan staan. Overal waar we kwamen gingen we op zoek naar de eet- en drinkgewoontes van de lokale bevolking en de combinatie hiervan. Welke ingrediënten gebruiken ze? Hoe wordt het bereid? Wanneer en hoe wordt het geconsumeerd? En met wie? Waar je ook ter wereld komt overal wordt gegeten en gedronken. Dag in dag uit. Dit hebben we nodig om te groeien, aan te sterken en te overleven. Overal op een andere manier, met andere smaken, andere ingrediënten, andere gewoontes en andere recepten. Sommige al duizenden jaren oud.

Maar het is meer dan dat. Eten en drinken is ook een moment waar we onze rust pakken, met elkaar de dag bespreken, gezellig bijkletsen, genieten van elkaar en onze omgeving. Het is het moment waarop we het leven vieren.

"Eten en drinken is delen. Eten en drinken is Prik & Proost."

Mark en Stef van Veen

De unieke open keuken van Prik & Proost

Bij Prik & Proost is er niet alleen aandacht voor het eten en drinken, maar ook voor de beleving. Daarom hebben wij een unieke open keuken waar je een kijkje achter de schermen kunt nemen en onze koks aan het werk kunt zien. Met meer dan 20 jaar ervaring in de horeca in binnen- en buitenland, weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden. Daarom hebben wij bij het creëren van ons eigen concept niet alleen gelet op smaken en ingrediënten, maar ook op de presentatie en de totale beleving.

Onze open keuken geeft jou als gast de mogelijkheid om te zien hoe onze koks met passie en vakmanschap de lekkerste gerechten bereiden. Het zorgt voor een extra dimensie aan jouw avond uit bij Prik & Proost en maakt het dineren bij ons een totaalbeleving. Onze keuken is geopend van woensdag tot en met zondag voor lunch en diner. Of je nu in de zomer heerlijk wilt genieten van het zonnetje op ons terras aan het water of in de winter gezellig plaats wilt nemen bij de kachel in ons restaurant, bij Prik & Proost ben je altijd van harte welkom!

Scroll naar boven