Prik & Proost

Web Logo Prik & Proost

Menukaart

Lunchen

Bij Prik & Proost kun je van dinsdag tot en met zondag lunchen van 11.30 tot 15.00 uur. Geniet zomers heerlijk in het zonnetje van de langsvarende bootjes over de Drecht. In de winter kun je met veel geluk ook op je schaatsen naar Prik & Proost komen of genieten de echte diehards onder ons van een nieuwjaarsduik in de Drecht.

Dineren

Bij Prik & Proost kun je van dinsdag tot en met zondag dineren vanaf 17.30 uur, om 21.30 uur sluit onze keuken. Geniet in de zomer van een overheerlijk diner tijdens het avondzonnetje op ons terras aan het water. In de koudere maanden van het jaar kun je gezellig plaatsnemen bij de kachel in ons restaurant.

Reserveren bij Prik & Proost

Lunchen, dineren of gezellig een drankje drinken met de mensen die je liefhebt. Het kan allemaal bij Prik & Proost! Via de tool op onze reserveringspagina kun je eenvoudig online je reservering doorgeven.

Reserveren voor grote groepen

Via onze online tool kun je reserveren voor maximaal 8 personen. Wil je met een grotere groep komen genieten bij Prik & Proost? Neem dan telefonisch contact met ons op of mail naar reserveren@prikenproost.nl.

"Eten en drinken is delen. Eten en drinken is Prik & Proost."

Mark en Stef van Veen

Scroll naar boven