Prik & Proost

Web Logo Prik & Proost

Lunchen

Brood

Carpaccio €14,5

Rundermuis | Basilicumpesto | Kaas krokant | Cress | Cherry tomaat | Hazelnoot crunch | Boerenbrood (wit of bruin)

Pulled Pork €13,5

Varkensprocureur | Koolsla | BBQ Saus | Bosui | Krokante Sjalot | Boerenbrood (wit of bruin)

Eggs Benedict €14,5

Bruschetta | Gerookte zalm | Gepocheerd ei | Spinazie | Hollandaise | Boerenbrood (wit of bruin)

Gerookte Makreel €12,5

Makreelfilet | Appel | Sjalot | Augurk | Komkommer | Blue skin radijs | Boerenbrood (wit of bruin)

Geitenkaas €14,5

Chevre buche | Spinazie | Granaatappel | Cherry tomaat | Vijgencompote | Walnoot | Boerenbrood (wit of bruin)

Smashed Avocado €10

Guacamole | Spinazie | Gepocheerd ei | Cherry tomaat | Boerenbrood (wit of bruin) | Gerookte zalm + 4,5 | Bacon +2,5

Tosti

Boeren Tosti €7,5

Hollandse kaas | Boeren achterham | Ketchup | Boerenbrood (wit of bruin)

Caprese Tosti €8,5

Mozzarella | Tomaat | Pesto | Basilicum mayonaise | Boerenbrood (wit of bruin)

Soep

Pomodorisoep €8,5

Pomodori tomaat | Creme fraiche | Bosui

Tom Kha Kai €10,5

Thaise kippensoep | Kippendij | Kokosmelk | Shimeji | Bosui | Koriander

Salade

Caesar Salade €17,5

Kippendij | Romeinse sla | Bacon ansjovis | Gekookt ei | Cherry tomaat | Grana padano | Croutons

Salade Vis €18,5

Gerookte zalm | Makreel | Gamba | Mesclun | Cherry tomaat | Blue skin radijs | Crostini

Salade Geitenkaas €17,5

Chevre buche | Spinazie | Granaatappel | Cherry tomaat | Vijgencompote | Walnoot

Burger

Cheese Burger €17,5

Runder hamburger | Brioche | Cheddar | Chipotle mayonaise | Gebakken ui | Bacon | Pickle | Oerfriet

Vega Burger €17,5

Paddenstoelenburger | Brioche | Truffelmayonaise | Rucola | Grana padano | Zoete aardappelfriet

Sides

Oerfriet €4,5

Mayonaise

Zoete Aardappelfriet €5,5

Truffelmayonaise

Mini Caesar €6,5

Little gem | Cherry tomaat | Grana padano | Croutons

Geroosterde Groenten €7,5

Seizoensgroenten | Balsamico glaze | Hazelnoot crunch

"Eten en drinken is delen. Eten en drinken is Prik & Proost."

Mark en Stef van Veen

Scroll naar boven